Menu
Home ยป Voor het mbo

Voor het mbo

MBO Kompas foto-actie Grafisch Lyceum Utrecht

Het multimediale studiekeuzeplatform MBO Kompas begeleidt leerlingen in de bovenbouw van het vmbo naar de mbo-studie die bij ze past. Het MBO Kompas bestaat uit een studiekeuzegids, een website en een lesmethode. Wil je jullie opleidingsaanbod optimaal onder de aandacht brengen van vmbo-ers, hun ouders en decanen? Presenteer dan jullie opleidingen in het MBO Kompas print en online. Dan bereik je gegarandeerd jullie doelgroep in de regio en daarbuiten.

Leerlingen van de bovenbouw van het vmbo ontvangen het kosteloze MBO Kompas van hun decaan in de klas. Deelname met een presentatiepagina in het MBO Kompas is daarom zeer effectief.

Hoe kun je deelnemen?

In het MBO Kompas kun je met een 2/1 presentatiepagina jullie organisatie uitgebreid presenteren. Hiermee informeer je bijna alle leerlingen in de bovenbouw van het vmbo en hun ouders in jullie regio en naastgelegen regio’s. Bekijk hier in welke regio’s het MBO Kompas verschijnt.

Het MBO Kompas editie 2024 kun je via deze link digitaal bekijken.

Decanen ontvangen een lesmethode waarmee ze hun leerlingen in de klas begeleiden naar de opleiding die bij ze past. Hier kun je de lesmethode inzien.

Wil je meer weten over de mogelijkheden om deel te nemen aan het MBO Kompas? In de brochure kun je hier alles over lezen.

Heb je nog vragen of wil je een voorstel ontvangen? Bel ons op 020 570 89 81.
We helpen je graag!